+386/51 385 719

Vinil

Lico

Vinilne talne obloge so v zadnjem času pogosta izbira, saj so tehnološko izredno dovršen produkt. Kot talne obloge so izjemno odporne in enostavne za vzdrževanje. Tudi polaganje vinilnih talnih oblog je enostavno in hitro.

Proizvajalec LICO s sedežem v Švici ponuja široko paleto dekorjev vinila v različnih dimenzijah. Vinil z nosilno ploščo HDF že vključuje plast zvočno izolacijske plute. Izbirate pa lahko tudi med vinilom s Hydro nosilno ploščo, katere lastnost je vodoodpornost ter Sound izolacijsko podlogo, ki omogoča boljšo zvočno izolativnost. Slednji dve je možno enostavno in hitro položiti s preverjenim suhomontažnim sistemom Uniclic. Enak vinil pa lahko izberete tudi za polaganje z lepljenjem. Vse tri različice vinila Lico so primerne za polaganje na talno ogrevane estrihe. 

Lico kolekcija

Lico

Lico kolekcija

Lico

Vincore Flooring

Vinilne talne obloge lahko položite na katerokoli obstoječo površino, a je pred tem pomembno dobro pripraviti in izravnati celotno površino. Te talne obloge so dobro zvočno izolativne in primerne za talno ogrevanje, saj prenesejo temperaturo do 27°C.

Nega je enostavna, saj lahko močnejšo umazanijo odstranimo s krpo in vodo, za zahtevnejše izzive pa lahko uporabimo tudi detergent za vinilna tla ali drugo PH nevtralno čistilo. Vinilne talne obloge tega proizvajalca ne potrebujejo dodatne podlage, saj je le-ta integrirana na same vinilne plošče. Zaključeni izdelek je takoj pripravljen za polaganje. Tudi ta integrirana podloga je razlog, da so vinilna tla toplejša, tišja in udobnejša.

Zaradi velikega povpraševanja po vinilnih talnih oblogah smo se z dobaviteljem odločili, da našim strankam ponudimo nekaj vinilnih talnih oblog, ki so pri nas na zalogi in so dobavljive že takoj.

Odločili smo se, da vam ponudimo vinilne talne obloge proizvajalca VinCore Flooring. Te vinilne talne obloge so 100% vodoodporne. Vinilne plošče z integrirano podlogo iz pene so vzdržljive, tihe in nudijo občutek toplote. Te vinilne talne obloge veljajo za varnejše za uporabo v zaprtih prostorih, saj njihova barva ne vsebuje hlapljivih organskih spojin.

Izbrane vinilne talne obloge polagamo s preverjenim suhomontažnim sistemom Uniclic, kar pomeni, da je montaža enostavna in hitra.

Ker se zaloga spreminja, vas vabimo, da nas obiščete v našem Salonu stavbnega pohištva na Puhovi ulici 21 (pred q-centrom), kjer si lahko ogledate vzorce in na mestu vas bomo seznanili z aktualnim stanjem zalog.

VinylTechLab kolekcija

Dawn 2 Dusk

VinCore

Wood

VinCore

Wood +

VinylTechLab kolekcija
po naročilu

Dawn 2 Dusk

VinCore

Herringbone

VinCore kolekcija

VinCore

VinCore

Herringbone +

Kolekcija

Woodlands XL

VinylTechLab

Woodlands XL

Sestava Vinila

Vgrajena podlaga iz pene IXPE

Kompozitni nosilni sloj EpuCore s sistemom klik

Dekorativna folija visoke ločljivosti

Transparentna obrabna plast

Prevleka EpuShield, odporna na praske

Pošlji povpraševanje+386/51 385 719

Akcija!

PARKET TROSLOJNI GRAND HOUSES KOLEKCIJA
HRAST NATUR KENSINGTON Bennett&Jones
SORTIRANJE: TRADITION (ZMERNI RUSTIK)
KRTAČEN IN OLJEN
4V POBRANI ROBOVI
DIMENZIJA DESKE 2200*260*15 MM / 4 MM MASIVNEGA SLOJA
KLIK SISTEM
1 PAKET = 2,86 M2

AKCIJSKA CENA: 55 eur + DDV

Pošlji povpraševanje