+386/51 385 719

Binyl

Kronospan

Si želite trpežne talne obloge, ki bo omogočila vašim hišnim ljubljenčkom gibanje brez omejitev? Binyl podjetja Kronospan je ena od dobrih možnosti, saj je 100-odstotno vodoodporen in vsebuje več kot 90% CO2 nevtralnega naravnega lesa. Podjetje pri izdelavi talnih oblog uporablja les trajnostnega gozdarstva. Talna obloga ne vsebuje plastike (PVC-free).

Nad spodnjo ravnotežno plastjo se nahaja jedrna plošča O.R.C.A. (Organic rigid coreboard antistatic). ORCA lesna vlakna so večkrat mehansko obdelana v posebnem proizvodnem procesu, namen katerega je pridobiti predvsem drobna vlakna. Med njimi pa se nahaja posebno organsko vezivo, ki obda še tako fina vlakna in jih na ta način izolira pred vlago. Na vrhu plošče je do 0,8 mm obrabne plasti. Robustna površina AC5 je zaščitena pred mikropraskami in ne zbledi.

Zaradi te sestave lahko binyl uporabite tudi v kopalnici, kuhinji in v predprostoru vaše hiše.

Podjetje Krnospan je za talne obloge binyl prejelo certifikat A+ za kakovost zraka v zaprtih prostorih, kar priča o zelo nizki vsebnosti emisij hlapljivih snovi v zraku v zaprtih prostorih, ki predstavljajo toksično nevarnost pri vdihovanju.

Kronospan kolekcija

Binyl

Kronospan kolekcija

Binyl

Pošlji povpraševanje+386/51 385 719

Akcija!

PARKET TROSLOJNI GRAND HOUSES KOLEKCIJA
HRAST NATUR KENSINGTON Bennett&Jones
SORTIRANJE: TRADITION (ZMERNI RUSTIK)
KRTAČEN IN OLJEN
4V POBRANI ROBOVI
DIMENZIJA DESKE 2200*260*15 MM / 4 MM MASIVNEGA SLOJA
KLIK SISTEM
1 PAKET = 2,86 M2

AKCIJSKA CENA: 55 eur + DDV

Pošlji povpraševanje