+386/51 385 719

Začetki podjetja

Sem Davor Vrbanič. Začetki moje aktivne delovne poti segajo v leto 2004, ko sem kot najstnik začel nabirati izkušnje v bratrančevi domači delavnici. Istega leta sem se vpisal v Srednjo lesarsko šolo Maribor, kjer sem pridobil naziv lesarski tehnik.

Hitro po končanem šolanju sem začel aktivno službovati in si nabirati izkušnje z izdelovanjem in montažo pohištva, montažo oken in vrat, montažo kovinskih ograj, nadstreškov, stekla ter polaganjem talnih oblog.

Dobrih deset let različnih delovnih izkušenj me je pripeljalo do trenutka, ko sem pomislil na to, da bi morda lahko sam začel kreirati svojo pot.

Na samostojno podjetniško pot sem stopil z velikim zagonom in željo po tem, da Vam, cenjenim strankam, ponudim kar najbolj kakovostne materiale in kvalitetno montažo.

Ker sem poznal dobavitelja oken, sem se z njim povezal in začel z dobavo in montažo oken. Nato so sledile še talne obloge, notranja ter vhodna vrata in pred štirimi leti še garažna vrata.

V letošnjem letu smo na Ptuju odprli razstavni salon, kjer si lahko ogledate našo ponudbo, pridobite prve informacije in se dogovorite za svetovanje in meritve na domu.

Podjetje danes

Ko sem pred osmimi leti začel samostojno podjetniško pot, sem sam izvajal meritve, montaže ter tudi vse vmesne ter končne korake. Sedaj je v podjetju zaposlenih osem oseb. Trije stalni monterji so specializirani za okna, vhodna ter garažna vrata.

Druga ekipa, ekipa dveh monterjev, pokriva polaganje talnih oblog ter montažo notranjih vrat. V salonu vam bosta svetovali novi sodelavki našega podjetja, ki pokrivata delo v salonu in pisarniška dela.

Sam se zadnja leta ukvarjam pretežno z izvajanjem meritev ter pisarniškimi deli. 

Z veseljem se odzovem na klic, vas obiščem in opravim brezplačne izmere na vaši nepremičnini.

Vizija podjetja

Z gradnjo medsebojnih odnosov, sproščene in iskrene komunikacije med menoj in zaposlenimi ustvarjam prijetno okolje za zaposlene in jih tako spodbudim h kvalitetnemu delu. S tem pridobimo tudi na najpomembnejšem področju, področju zadovoljstva naših strank. Stremim k temu, da s stranko že v samem začetku sodelovanja ustvarimo odnos, ki temelji na zaupanju, odprti komunikaciji in dobri volji.

Iskreno sem vesel, da zaposleni v podjetju ostajajo del naše zgodbe že leta in s svojim kvalitetnim delom doprinesejo k zadovoljstvu naših strank.

Zadovoljstvo naših strank pa je seveda za vse nas največja nagrada. Vabim Vas, da preberete njihova mnenja ali zapišete svoja, če imate z našim podjetjem že izkušnje. Dobrodošla so vsa mnenja, saj bomo nekatera delili z drugimi, druga pa z veseljem uporabili pri našem napredku in razvoju.

Pošlji povpraševanje+386/51 385 719

Akcija!

PARKET TROSLOJNI GRAND HOUSES KOLEKCIJA
HRAST NATUR KENSINGTON Bennett&Jones
SORTIRANJE: TRADITION (ZMERNI RUSTIK)
KRTAČEN IN OLJEN
4V POBRANI ROBOVI
DIMENZIJA DESKE 2200*260*15 MM / 4 MM MASIVNEGA SLOJA
KLIK SISTEM
1 PAKET = 2,86 M2

AKCIJSKA CENA: 55 eur + DDV

Pošlji povpraševanje