+386/51 385 719

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletnega kataloga določajo pogoje povpraševnaja  izdelkov, ki jo izvaja podjetje Vrbanič Davor s.p., Draženci 14b, 2288 Hajdina (v nadaljevanju ponudnik).
Splošni pogoji poslovanja spletne prodajalne www.vdmont.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.
Spletni katalog vdmont.si deluje 24 ur na dan in vse dni v tednu. Uporaba spletnega kataloga je brezplačna. Kupec lahko izbere in povpraša izdelke. S končno potrditvijo kupec odda povpraševanje . Povpraševanje se pregleda in odgovori preko elektornskega naslova ali se pokliče preko telefona.

 

Slike izdelkov

Slike izdelkov so simbolične. Dejansko prejeti izdelek se lahko razlikuje od slike izdelka na spletu (barvno, številčno…odstopanje).

 

Teksti ob izdelkih

Teksti ob izdelkih so informativne narave in so podani s strani proizvajalca. Za podrobnejše opise in informacije se lahko obrnete na nas ali direktno na proizvajalca izdelka.

Podatki podjetja:

Vrbanič Davor s.p., Draženci 14b, 2288

 

 

MOREBITNE NAPAKE PRI CENAH, SLIKAH IN DRUGIH INFORMACIJAH:

Odveza odgovornosti

 

Shranjevanje pogodbe (povpraševanja
Vsa opravljena naročila se arhivirajo na naslovu Vrbanič Davor s.p., Draženci 14b, 2288 Hajdina. Naročila in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo na e-naslov: info@vdmont.si

.

VAROVANJE PODATKOV

 

S spletno katalogom vdmont.si  (v nadaljevanju tudi »spletni katalog«) upravlja podjetje Vrbanič Davor s.p., Draženci 14b, 2288 Hajdina, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju: ponudnik oz. podjetje oz. upravljavec osebnih podatkov)

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega kataloga je:

Vrbanič Davor s.p., Draženci 14b, 2288 Hajdina 

Upravljavec zagotavlja, da bodo Vaši osebni podatki predmet obdelave zgolj za namene, s katerimi izrecno soglašate. Privolitev v posredovanje osebnih podatkov je prostovoljna, soglasje pa lahko na isti način, kot ste ga podali, tudi kadarkoli prekličete. V primeru, da osebnih podatkov ne posredujete ali oz. v kolikor soglasje prekličete, upravljavec osebnih podatkov ne more izpolniti namena, za katerega se podatki zbirajo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletni katalog vdmont.si

 

6.1. Privolitev

Z uporabo spletne prodajalne uporabnik soglaša z načini uporabe podatkov, ki so opisani v izjavi o zbiranju osebnih podatkov.

 

6.2. Zbiranje osebnih podatkov

Z nakupovanjem v spletni prodajalni uporabnik dovoljuje, da Vrbanič Davor s.p., Draženci 14b, 2288 Hajdina kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke s strani uporabnika in podatke o vsebini nakupov zbira in obdeluje po Splošni uredbi EU o varstvu podatkov (v nadaljevanju »GDPR«).

Ponudnik se zavezuje, da bo vaše osebne podatke in ostale podatke, zbrane ob oddaji naročila, varoval v skladu z GDRP, ščitil pred razkritjem in posredovanjem tretjim osebam (razen zunanjim pogodbenim izvajalcem, ki podatke obdelujejo izključno v imenu in po navodilih podjetja Vrbanič Davor s.p., Draženci 14b, 2288 Hajdina.), ter jih bo uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila, izstavitve računa in reševanja morebitnih reklamacij ter ostalo potrebno komunikacijo.

Ponudnik se zavezuje tudi k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Spletna prodajalna lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali v naši spletni trgovini. Ponudnik te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne prodajalne in optimizacijo.

 

 

 

6.3. Uporaba osebnih podatkov

Ponudnik zbira podatke z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletne prodajalne ter nudenje zahtevanih storitev.

 

Osebne podatke Vrbanič Davor s.p., Draženci 14b, 2288 Hajdina potrebuje za nemoteno izvedbo storitve (povpraševanja v spletnem katalogu vdmont.si ), kar vključuje individualno komunikacijo s stranko preko e-naslova in/ali podane telefonske številke (SMS/MMS/Viber sporočil, telefonskih klicev in drugo) ter za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, dostave naročila).

 

Podatke strank hranimo na strežniku 2 letI od zadnjega opravljenega nakupa. Podatke, ki jih je stranka navedla ob naročilu, nato anonimiziramo. Trajno hranimo IP naslov naročila, ki je bilo poravnano s kreditno ali plačilno kartico.

 

V primeru “vdora” v bazo oz. v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti za posledice. Vsekakor pa bo podjetje Vrbanič Davor s.p., Draženci 14b, 2288 Hajdina izvedlo vse potrebne in zakonsko predpisane ukrepe.

 6.4 Izbris osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju ter zbiranju in obdelavi vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z določili veljavne zakonodaje na področju varovanja osebnih podatkov.

Ponudnik bo osebne podatke uporabnikov hranil samo toliko časa, kot je nujno potrebno glede na veljavno zakonodajo.

Akcija!

PARKET TROSLOJNI GRAND HOUSES KOLEKCIJA
HRAST NATUR KENSINGTON Bennett&Jones
SORTIRANJE: TRADITION (ZMERNI RUSTIK)
KRTAČEN IN OLJEN
4V POBRANI ROBOVI
DIMENZIJA DESKE 2200*260*15 MM / 4 MM MASIVNEGA SLOJA
KLIK SISTEM
1 PAKET = 2,86 M2

AKCIJSKA CENA: 55 eur + DDV

Pošlji povpraševanje