+386/51 385 719

Reference

v sliki

Talne obloge

Okna

Vrata

* Fotografije (barve) na spletni strani se lahko razlikujejo od dejanskega stanja. Za več informacij se lahko posvetujete z našimi svetovalci.

Reference

v besedi

Moram povedati, da smo zelo zadovoljni z vašo izvedbo. In sicer z demontažo in montažo. Res je bilo resnično vse narejeno profesionalno. Team zelo prijaznih fantov res bili marljivi pri delu. V prvi vrsti zelo prijazni in komunikativni. Tako da, kdor želi vse v enem TOP PAKETU, je to pravi naslov!
Lani je podjetje VDMont prevzelo prenovo mojega stanovanja v bloku na Ptuju. Potrebno je bilo zamenjati okna, notranja vrata in talne obloge. Tako dogovarjanje za obnovo, kot sama dela so bila izvedena profesionalno in v skladu s časovnico. Z obnovo sem zelo zadovoljna in sem podjetje že priporočala naprej.
S storitvami podjetja VD Mont sem popolnoma zadovoljen. Pri izvajanju meritev za notranje stopnice je izvajalec prisluhnil mojim željam in idejam. Glede na zelo specifično situacijo je predlagal ustrezne rešitve, ki so se pri sami izvedbi izkazale za pravilne, tako v izvedbenem, kot v estetskem smislu. Monterji so delali hitro in učinkovito, bili so prijazni, komunikativni in vedno pripravljeni odgovoriti na moja vprašanja. Za sabo so lepo pospravili, tako da smo lahko takoj začeli občudovati in uporabljati nova okna, vrata in talne obloge. Priporočam!
Zelo sva zadovoljna z samim potekom našega sodelovanja.
Zelo smo zadovoljni z dostavo in montažo oken. Z veseljem ter z zaupanjem bom posredoval vašo telefonsko naprej.
Če bi mi pred VD Montovo montažo nekdo rekel, da lahko za tako ceno dobim okna, ki so po toplotni in zvočni izolaciji še boljša od ostalih slovenskih ponudnikov, bi se mu smejal... Fantje pa so mi to dobavili in montirali v rekordnem času (in to v obdobju, ko vemo kakšni so dobavni in montažni roki...). Skratka, kapo dol in priporočam!!! 15 od 5 zvezdic!
Moja izkušnja s podjetjem VD Mont je več kot pozitivna. Profesionalen odnos, kvalitetna izvedba, upoštevanje rokov. Fantje so pri svojem delu vestni, natančni in prilagodljivi. Delo pa poteka hitro in usklajeno, ekipa je vzorno počistila in pospravila za seboj. Navdušen sem nad dostopnimi cenami res kvalitetnih materialov in rešitev, ki jih ponujajo. Kar se tiče menjave oken, vrat in talnih oblog se odslej obračam samo še na VD Mont.
Pošlji povpraševanje+386/51 385 719

Akcija!

PARKET TROSLOJNI GRAND HOUSES KOLEKCIJA
HRAST NATUR KENSINGTON Bennett&Jones
SORTIRANJE: TRADITION (ZMERNI RUSTIK)
KRTAČEN IN OLJEN
4V POBRANI ROBOVI
DIMENZIJA DESKE 2200*260*15 MM / 4 MM MASIVNEGA SLOJA
KLIK SISTEM
1 PAKET = 2,86 M2

AKCIJSKA CENA: 55 eur + DDV

Pošlji povpraševanje